Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Wolf Garten LOOPO M1500 robotfűnyíró

Ár:
372.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-06-29

Leírás

Wolf Garten LOOPO M1500 robotfűnyíró

A gyártó adatai szerint ez a készülék ideális esetben, akár 1500m2 fűterület automatikus nyírására alkalmas. Összetettebb vagy változatos részekkel rendelkező kertek esetén 800m2-ig ajánlott a használata.

A telepítés után, a beprogramozott adatok alapján akár napi rendszerességgel nyírja a füvet. A levágott apró nyesedékeket visszaszórja a fű gyökereihez, majd azok ott komposztálódnak és ezzel táplálják a gyepet. Erős, rozsdamentes anyagból készült, háromágú vágókése 28 cm szélességben nyírja a füvet. 

A beépített esőérzékelő rendszer érzékenysége állítható, ezzel meghatározhatjuk, hogy milyen fokú nedvesség esetén dolgozhat a robotfűnyíró. Természetesen esőben is tud füvet nyírni, de a nedves fűszálak jobban felragadnak a gépre és a fű is érzékenyebb a fertőzésekre nedves vágás esetén.

Speciálisan kialakított PowerWheels kerekei hatékony tapadást biztosítanak a robotfűnyírónak a kert olyan részein is, ahol emelkedővel vagy lejtővel kell megbirkóznia.

A Wolf Garten M1500 robotfűnyíró egy nagyméretű Li-Ion akkuval van felszerelve. A Modern Li-Ion akkuk jellemzői a hosszú élettartam, a nagy teljesítményleadás és a viszonylag gyors újratölthetőség. A robot egy töltéssel kb. 60-70 percig tud füvet nyírni. Amikor érzékeli az akkuja merülésér, akkor a határoló kábel mentén visszatér a töltőállomásra és kb. 90-120 perc alatt töltődik fel ismét.

Mobil alkalmazás

A Wolf Garten M1500 robotfűnyíró a készüléken lévő kezelőfelületen kívül egy mobileszközökre telepíthető alkalmazáson keresztül is irányítható és programozható. Az alkalmazás feltétlenül szükséges a többzónás területekre történő telepítés felprogramozásához. Android és iOS rendszerű mobil készülékekre telepíthető.

Több zónával rendelkező területeken is használható  Robotfűnyíró alzóna

Wolf Garten M1500 robotfűnyíró az egy főzóna mellett, 3 másodlagos zónát is tud kezelni. Ezek a zónák lehetnek alzónák, amik összeköttetésben vannak a kert főzónájával vagy lehetnek elválasztott zónák is.

Elválasztott zóna esetén, amennyiben van lehetőség, hogy a készülék átmenjen a zónába, akkor ezt egy szilárd vízszintes területen kell megoldani. Amennyiben nincs átjárási lehetőség, akkor a robotfűnyírót kézzel kell átvinni a másik zónába. A vezetékezés megoldható a zónák között ebben az esetben is vagy használhatunk külön vezetékezést egy peremkapcsolóval.

 

Állítható nyírási magasság

A robotfűnyíró fűnyírási magassága 1.5 - 6 centiméteres magasság között állítható.

Beépített biztonság

A Wolf Garten M1500 robotfűnyíró többféle biztonsági rendszerrel rendelkezik. Abban az esetben, ha felemelik a robotot a talajról vagy a vágókése akadályba ütközik, leáll a motorja.

A készülék lopásgátló rendszere pedig PIN kódot kér így illetéktelenek nem tudják használni. 

 

 

 

A csomag tartalma

1 db Wolf Garten Loopo M1500 robotfűnyíró

1 db töltőállomás hálózati adapterrel

4 db fém cölöp a töltőállomás rögzítéséhez

200 méter határolókábel

250 db rögzítőtüske

1 db távolságmérő vonalzó a határoló kábel fektetéséhez

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!