Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Wolf Garten LOOPO M1000 robotfűnyíró

Ár:
339.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-06-29

Leírás

Wolf Garten LOOPO M1000 robotfűnyíró

Ideális esetben maximum 1000 m2 fűterület nyírására alkalmas, önálló működésre képes robotfűnyíró. Szabadon mozgó első bolygókerekének köszönhetően a Loopo M1000 nagyon könnyen mozog és a szűk helyeken is jól tud fordulni. Erős 200 W teljesítményű motorjával hatékonyan nyírja a vastagabb szálú füvet is. Több zónával rendelkező kertekben is használható. Az egy főzóna mellett, akár három alzónát is képes kezelni. Tüskés kerekeivel akár 36%-os lejtőkön is képes dolgozni.

Szegélynyírás és vágókés  Wolf GArten robotfűnyíró

Erős, három pengés vágókése 28 cm szélességben nyírja a füvet. Egyedülálló szegélynyírási módjával tiszta vágásképet kapunk a szegélyek mentén is. Az oldalra helyezett kés a kereken kívülre nyúlik és ott is nyírja a füvet.

Beépített esőszenzor

A beépített esőérzékelő szenzor biztosítja, hogy a robotfűnyíró visszatérjen a töltőállomásra, ha elkezd esni az eső. Miután az időjárási feltételek javulnak, akkor pedig folytatja a munkát. A készülék egyébként esőben is tudna dolgozni, de a fűnek nem jó ha nedves körülmények között van nyírva.

Modern Lítium akku

Modern akkujával 45-50 percig képes füvet nyírni. Amikor érzékeli az akku merülését, akkor a határoló kábel mentén visszatér a töltőállomásra és ott 50-70 perc alatt töltődik fel ismét.

Lopásvédelem

A Wolf Garten Loopo M1000 robotfűnyíró személyre szabott PIN kóddal és hangos riasztóval rendelkezik. Ezek biztosítják, hogy illetéktelenek ne tudjanak hozzáférni a készülékhez.

Telepítés

A Loopo M1000 fűnyíró robot a csomagjában mellékelt kiegészítőkkel igen könnyen telepíthető. A magyar nyelvű használati útmutató mindenkinek segít a készülék telepítésében. Amennyiben valaki mégis úgy érzi, hogy a telepítést inkább gyakorlott szakemberre bízná, akkor kollégáink a RobotNet-nél tudnak neki segíteni. 

Jótállás

A gyártó minden Wolf Garten robotfűnyíróra 2 év jótállást biztosít, kivétel a készülékek akkuja, amire 1 év a jótállás.

A csomag tartalma

1 db Wolf Garten Loopo M1000 robotfűnyíró

1 db töltőállomás hálózati tápegységgel

150 méter határoló kábel

200 db leszúró tüske a határolókábelhez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!