Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

SurFace Precision 10200 Smart fürdőszobamérleg

Ár:
10.999 Ft
SurFace Precision 10200 Smart fürdőszobamérleg
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

SurFace Precision 10200 Smart fürdőszobamérleg

Fürdőszoba mérleg biztonsági edzett üveg felülettel és precíziós érzékelőkkel. 4 nagypontosságú érzékelője pontosabb mérést tesz lehetővé.

Akkumulátor-mentes. Az EcoPower nyomógombnak köszönhetően elegendő energia termelődik ahhoz, hogy a mérleg tökéletesen és folyamatosan működjön anélkül, hogy akkumulátorokat kellene használnia.

Környezetbarát technológia. Az EcoPower nyomógomb kinetikus energiát hoz létre, amelyet automatikusan elektromos energiává alakít. Ezáltal a mérleg környezetbarátabb, és elkerülhető az elemek használata.

SmartBlue: Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk egy okostelefonhoz és a megfelelő alkalmazás segítségével minden paramétert megtekinthetünk.

TenBIA: Bioelektromos impedancia mérési módszer (BIA) teljes testelemzéssel, 6 alapparaméteren keresztül: súly, testzsír, izomtömeg, csont, víz és testtömegindex.

Bioelektromos Inpedancia analízis

A hagyományos fürdőszoba mérlegek megmérik a súlyunkat, de nem tájékoztatnak minket arról, hogy mennyi a testünk zsír és izom aránya. Előfordulhat, hogy valaki sovány, de a testének zsírtartalma mégis magas és ez akár fordítva is lehet. Ezeket az értékeket a bioelektromos inpedancia analízis segítségével tudjuk meghatározni. 6 paraméteres pontos mérés: súly, testzsír, testtömeg-index, izomtömeg, csonttömeg, alapanyagcsere és a fizikai állapot értékelése. A Cecotec cég Surface Precision 10200 Smart mérlege sokat segíthet az egészséges életmódunk kialakításában.

Nagy mérési tartomány, 8 kg-tól 180 kg-ig, 100g fokozatokban.

Könnyen használható multifunkciós készülék. Automatikus kikapcsolás, egyszerű és azonnali bekapcsolás, valamint beépített túlterhelés érzékelő. Különösen lapos kialakítású, rendkívül biztonságos, 5 mm vastag edzett üvegfelülettel. Nagyméretű LCD kijelzőjén igazán könnyen leolvashatjuk a megjelenített adatokat.

SafeGrip. 4 poliuretán lába biztosítja a megfelelő tapadást még a nedves padlókon is.

Automatikus kikapcsolás amennyiben 3 másodperc nem használjuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!