Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Robomow RC 312 Pro S robotfűnyíró

Ár:
518.999 Ft
Maximum 2000 m2 méretű területre ajánlott.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Robomow kábelrögzítő cölöp Robomow kábelrögzítő cölöp
3.999 Ft
Robomow határoló kábel 100m Robomow határoló kábel 100m
21.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-01-25

Leírás

Robomow RC 312 Pro S robotfűnyíró

Robomow RC312 Pro S egy önműködő robotfűnyíró, ami a beállítások alapján automatikusan nyírja és ápolja a számára kijelölt fűterületet. Akár 2000 m2 fűterületet karbantartására is alkalmas. Nem igényel folyamatos felügyeletet. A szezon elején kihelyezett és beállított fűnyíró robot napi rendszerességgel fog dolgozni és a kert tulajdonosa elfelejtheti a fűnyírással kapcsolatos összes kellemetlen tevékenységet.

A Robomow fűnyíró robot erős vágómotorjának és a kiváló mulcsozó rendszernek köszönhetően a levágott füvet nem kell többé összegyűjteni, mivel a az apróra vágott nyesedék komposztálódik és táplálja a gyepet.

A beépített LiFePo 3000mAh akkuval akár 60-70 percig képes nyírni a füvet. Amikor érzékeli az akkuja merülését, akkor a határoló vezeték mentén haladva visszatér a töltőállomásra.

Robomow robotfűnyíró

Minden Robomow fűnyíró telepítéséhez szükséges lefektetni a nyírni kívánt terület széleire a határolókábelt. A kábel alapján tájékozódik a robotfűnyíró és ez alapján tudja, hogy hol van a bejárandó terület határa. 

A legjobb felhasználói élmény és fűnyírási eredmény érdekében a robotfűnyíró telepítését érdemes egy képzett szakemberre bízni. A RobotNet kollégái már számos fűnyíró robot telepítését elvégezték, ezért nagy szakmai tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan és precízen el tudják végezni a telepítést. 

Robotfűnyíró telepítés

A robomow robotfűnyírók 2 év garanciával rendelkeznek. Kivétel a készülékekbe beszerelt akku, amire 1 év garanciát vállal a gyártó.

Ez a csomag nem tartalmazza a telepítéshez szükséges határolókábelt és a kábel rögzítésére használatos rögzítőcölöpöket. A határolókábel mennyiségét a körülhatárolandó terület kerületének és a benne elhelyezkedő ugyancsak körülhatárolandó objektumok méreteinek felmérése után lehet meghatározni. A rögzítő cölöpök számát úgy lehet meghatározni, hogy kb. 1/2 méterenként kell egy cölöp a kábel rögzítéséhez. 

Csatolt dokumentumok

A csomag tartalma

1 db Robomow RC 312 Pro robotfűnyíró

1 db töltőállomás

1 db hálózati adapter

1 db RoboHome védőtető

8 db rögzítőtüske a töltőállomás és a ház rögzítéséhez

1 pár RoboGrips gyárű a kerekekre

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!