Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Philips SmartPro Active FC8812 robotporszívó

Ár:
118.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-01

Leírás

Philips SmartPro Active FC8812 robotporszívó

A Philips SmartPro Active FC8812 robotporszívó a TriActive XL kefe nélküli szívófejjel, a nagy szívóteljesítménnyel és a száraz törléssel hihetetlenül gyors tisztításra képes. Egy feltöltéssel kb. 90 percig tud takarítani. Amikor érzékeli az akkujának merülését, akkor automatikusan visszatér a töltőállomásra. 

A beépített infravörös szenzoraival érzékeli és elkerüli az akadályokat

Az új Philips robotporszívó 6 infravörös szenzorral rendelkezik, ezek segítségével tudja kikerülni az útjába eső falakat, bútorokat vagy egyéb akadályokat. 

A robotporszívó heti ütemezési funkcióval rendelkezik, így egy hétre előre beprogramozhatjuk rajta a kívánt takarítási időpontokat. Egy nap kivételével a hét minden napjára külön takarítási időpontokat állíthatunk be. A robot akkor is működni fog, amikor nem vagyunk otthon és mire hazaérünk már egy tiszta lakás vár ránk.

3 lépéses tisztítási rendszer

Először két hosszú kefe söpri a piszkot és a port a robot útvonalába. Majd a szívófej a nagy teljesítményű motornak köszönhetően felszívja a piszkot és a port. Végül a felpattintható törlőlap a padlón lévő legfinomabb port is feltörli.

Porérzékelés a legalaposabb tisztításért

A Philips SmartPro Active robotporszívó érzékeli azokat a területeket, amik a legporosabbak és ezeken a helyeken hosszabban dolgozik, hogy hatékonyabban takarítson.

4 takarítási üzemmód a különböző felületek megfelelő tisztítására

A 4 féle takarítási üzemmód a lakásban lévő különböző felületekhez alkalmazkodik. A Z üzemmódban párhuzamos cikkcakk mintázatban mozog a porszívó robot, amikor egy viszonylag nagyobb területet fedez fel. A pattogás üzemmódban egyenes vonalban halad a robot, és amikor akadállyal találkozik, egy másik véletlenszerű irányba indul el. A spirál üzemmódban, a robot egy egyre növekvő sugarú spirális görbe mentén halad. A falkövető üzemmódban a robot a fal közelében, azzal párhuzamosan takarít.

Távirányítóval is irányítható

A távvezérlővel elindíthatjuk, leállíthatjuk, bármely irányba vezérelhetjük vagy visszaküldhetjük a dokkolóhoz a robotot. Továbbá módosíthatjuk vele a porszívó útvonalát is.

Intelligens érzékelési rendszer

A Philips robot porszívó intelligens érzékelési rendszerrel (Smart Detection System) van felszerelve, ami intelligens chipekből, akár 20 érzékelőből, egy giroszkópból és egy gyorsulásmérőből áll, ami által a robot önállóan képes takarítani. A robot felméri a környezetet, és kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát, hogy a lehető leggyorsabban takarítsa ki az otthonát. A robot nem akad el, és szükség esetén visszatér a dokkolóegységhez.

Nagy teljesítményű Li-Ion akku

Az új Lítium akku hosszabb üzemidő és rövidebb töltési időt biztosít a készüléknek, mint a hagyományos akkuk. Ezzel az akkuval kb. 90 percig képes dolgozni a porszívó robot.

A csomag tartalma

1 db Philips SmartPro Active FC8812 robotporszívó

1 db töltőállomás

1 db távirányító

1 pár oldalsó kefe

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2019. 11. 27.
A választáskor támasztott szinte valamennyi elvárásomnak megfelel. A "Hogyan válasszunk robotporszívót?” bejegyzésük sokat segített a döntésben a tömör, átfogó információkkal. Köszönet érte!
Fontos volt, hogy az állatszőrt, hajszálakat gond nélkül összegyűjtse, a portartály könnyen üríthető, esetleg tisztítható legyen, minden területet lefedjen takarítás közben, ne csak véletlenszerű útvonalon haladjon, valamint, hogy szűk helyekre tévedve is megoldja a kijutást, vagy a megfordulást. A hangja nem zavaró, viszont az erős szívóhatás miatt tényleg mindent összeszed.
Sajnos nálam magasabbak a küszöbök, mint amekkorával a leírás szerint meg tudna birkózni, viszont ha szőnyeget helyezek rájuk, át tud lendülni. Az egyetlen, nem gyékényszőnyeggel elboldogul, azonban a sarkokban nem fér hozzá teljesen a szennyeződésekhez, sőt, sokszor a fal mentén haladó programja során sem kotorja ki azokat.
Ettől függetlenül összességében véve nem bántam meg a vásárlást. A célnak megfelel, működés közben nem igényel odafigyelést elakadás, beszorulás stb. miatt, ha minden "akadálymentesítve" van, magától jól végzi a dolgát.

Youtube videók

Termék címkék: philips, robotporszívó