Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

LG Home Care+ robotporszívó VR9647PS

Ár:
264.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-15

Leírás

LG Home Care+ robotporszívó VR9647PS

Home Care+ robotporszívó, mozgásérzékelővel, Wifi kapcsolattal és távfelügyeleti funkciókkal.

Négyzet alakú kialakításának köszönhetően az oldalkefék közelebb kerültek a készülék széléhez, így azok jobban beérnek a sarkokba és az élekhez.

Dual Eye 2.0 kamerájával beszkenneli a szoba mennyezetét és érzékeli a fényerősséget is. Ezek által, akár sötétben is képet tud alkotni a szobáról és ez segíti a hatékony navigációban. 

Mobil alkalmazás

Az LG SmartThinq alkalmazáson keresztül, akár a mobiltelefonunkról is irányíthatjuk a robotot. A Home Care-be épített kamerán valós időben ellenőrizhetjük az otthonunkat. 

A Home Guard mozgásérzékelő funkció 5 db fotót készít amikor mozgást érzékel a lakásban. 

LG Home Care+ robotporszívó

Digitális ütközésgátló

Digitális ütközésgátló rendszere a beépített szenzoroknak köszönhetően akár az átlátszó akadályokat is érzékeli. A legtöbb robotporszívó ütközéssel érzékeli az akadályokat, ezért van rajtuk rugós ütközőrész. Az LG Home Care+ nincs felszerelve rugós ütközővel, mert nincs rá szüksége.

Nem akad el a szőnyegekben, vezetékekben. Akadályérzékelői által képes megállás nélkül kikerülni az útjába kerülő akadályokat. Teljes mértékben alkalmas az önálló takarításra.

LG Home Care+ robotporszívó ütközésgátló

Nagy teljesítményű szívórendszer

Az LG Home Care+ egy nagyteljesítményű inverter motorral van felszerelve. Ez a motor kompakt mérete mellett nagy teljesítményt tud leadni és igen tartós, ezért a gyártó 10 év garanciát ad rá. 

Nagyméretű portartály

A portartály a készülék közepére lett elhelyezve és felülről kivehető. 0.6 literes űrtartalmának köszönhetően ritkábban kell az ürítésével foglalkoznunk.

LG Home Care+ robotporszívó portartáyl

My Cpace - kijelölhető terület

Az LG egyedülálló programja lehetővé teszi, hogy egy kijelölt területet cikkcakk üzemmódban igen hatékonyan, kétszer takarítson végig a robot.

Többféle takarítási mód az igazán hatékony takarítás érdekében

Spirál üzemmód - Széles spirál alakzatban mozog egy adott pont takarításakor.

Cikkcakk üzemmód - Előre hátra cikkcakk mintában mozog, akadálytól akadályig. Kevés akadályt tartalmazó nagyobb területeken hatékony takarítási üzemmód.

Celláról cellára üzemmód - Automatikusan négyzet alakú részekre osztja a területet és ezekben a négyzetekben cikkcakkban fog takarítani. 

LG Home Care+ robotporszívó üzemmódok

Öntanuló

Tanulási funkciójának köszönhetően az LG robotporszívó megjegyzi a lakásban található akadályokat és egyéb dolgokat, ezzel csökkentve az esetleges ütközések lehetőségét.

Ott folytatja, ahol abbahagyta

Megjegyzi, hogy merre takarított és ha megszakítjuk a porszívózási folyamatot, akkor ott fogja folytatni, ahol abbahagyta.

Előre helyezett szívófej

az elől lévő szívófej hatékonyan szívja fel a szennyeződéseket anélkül, hogy szétszórná azokat. A szívófej mögé így elfért egy nagyméretű törlőfej, ami szépen feltörli a padlót és nagyon egyszerűen cserélhető a készüléken.

LG Home Care+ robotporszívó LG Home Care+ robotporszívó LG Home Care+ robotporszívó

A robotporszívó jellemzői:

- Dual Eye kamera

- Programozható takarítás

- Turbo takarítás

- Digitális ütközésgátló

- Alacsony kialakítás

- Automatikus töltés

- Öndiagnosztika

- Rendkívül csendes 

- Feltörlő funkció

A csomag tartalma

LG Home Care+ robotporszívó

Töltőállomás

Távirányító

1 pár tartalék oldalkefe

1 db tartalék HEPA szűrő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!