Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

iRobot Braava Jet 240 feltörlő robot

Ár:
75.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-03-03

Leírás

iRobot Braava Jet 240 feltörlő robot

Egy kompakt méretű konyha, fürdőszoba vagy egyéb kemény padlózatú helyiségek takarításához. A feltörlő robot 3 féle takarítási móddal képes tisztítani a lakást. A beépített 150ml méretű víztartály biztosítja a folyadékot a nedves takarításhoz. Az iRobot Home alkalmazással bluetooth kapcsolaton keresztű állítható be és vezérelhető a készülék. A gyártó elsősorban konyhák és fürdőszobák takarítására ajánlja a robotot.

 iAdapt 2.0 navigáció

Az intelligens navigációs rendszer segíti a robotot, hogy a nehezen elérhető helyeken is alaposan takarítson.

Működés

A precíziós szórófej a robot elé juttatja a nedvességet. A rezgő mozgást végző törlőfej pedig eltávolítja a padlóról a szennyeződéseket.

Takarítási módok

1 - Felmosás - Az iRobot Braava Jet kis távolságokban V alakban haladva takarít. A benedvesített felületet a rezgőfejen lévő törlőkendő alaposan feltörli.

2 - Nedves feltörlés - Az iRobot Braava Jet egyenes vonalban mozogva, vizet juttat a padlóra és ezt utána alaposan feltörli.

3 - Száraz feltörlés - A robot ebben az üzemmódban egyenesen haladva távolítja el a port és az egyéb szennyeződéseket a felületről.

Eldobható vagy újra felhasználható törlőkendők

A robothoz 3 féle eldobható törlőkendőt mellékelnek a csomagban. Ezek a különböző takarítási módokhoz megfelelőek. A készülékhez utólagosan megvásárolható az újra felhasználható törlőkendő. Ezek kb. 50 alkalommal használhatóak.

A csomag tartalma

1 db iRobot Brava Jet 240 feltörlőrobot

1 db akkutöltő

2 db eldobható nedves törlőkendő

2 db eldobható száraz törlőkendő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!