Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

ILIFE V4 robotporszívó

Ár:
59.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-05-27

Leírás

ILIFE V4 robotporszívó

Nagy szívóerővel rendelkező porszívó, ami kiválóan alkalmas az állatszőrök és a nagyobb méretű szennyeződések feltakarítására. Legalkalmasabb a kemény padlófelületek takarítására, mert nincs felszerelve központi forgókefével. A kefe hiánya viszont kimondottan alkalmassá teszi a kedvtelésből tartott háziállatok elhullajtott szőrének felszívására. Intelligens érzékelői segítségével pedig szabadon mozoghat az egész lakásban. 

ILIFE V4 robotporszívó

Modern és hatékony elektromos motorja erőteljes vákuumot hoz létre, ami felszívja a szennyeződéseket.

Az ILIFE V4 robotporszívó felszívó nyílása úgy lett kialakítva, hogy könnyedén fel tudja szippantani a nagyobb méretű szennyeződéseket, hajszálakat vagy morzsákat is.

Beépített szenzorok sokasága

A készülék többféle beépített érzékelővel rendelkezik, melyek segítik a tájékozódásba, az akadályok kikerülésében és a hatékony munkavégzésben. Alsó érzékelője jelzi, ha egy lépcsőhöz érkezik és még a leesés előtt megállítja a robotot. Oldalsó akadály érzékelői jelzik számára az útjába kerülő bútorokat vagy egyéb tárgyakat és kikerüli azokat. A falak mentén történő hatékony takarításban ugyancsak oldalsó érzékelői segítik.

ILIFE V4 robotporszívó szenzorai

Négyféle takarítási mód

A robotporszívó 4 különböző takarítási móddal rendelkezik. Ezek mindegyike a mellékelt távirányító segítségével választható ki. Az alapbeállítás az automatikus takarítás. ilyenkor a robot saját belátása szerint halad és takarít a lakásba. A Spot takarítást akkor érdemes használni, ha egy területen szeretnénk, hogy dolgozzon a készülék. Például, ha valami kiszórtunk és a feltakarítás hosszabb időt vesz igénybe. Az élek mellet történő takarítási móddal a falak vagy egyéb hasonló dolgok melletti takarítást tehetjük hatékonyabbá. A TURBO fokozat aktiválásával pedig a készülék motorja nagyobb szívóerőt hoz létre, ami hatékonyabb felszívást fog biztosítani. Ebben a módban természetesen a motor fogyasztása magasabb lesz és az akku gyorsabban fog merülni.

ILIFE V4 robotporszívó takrítási módok

Előre programozható takarítás

Az ILIFE V4 robotporszívó hét napra előre beprogramozható. Beállíthatjuk, hogy a hét melyik napján, hány órakor takarítson. A készülék az adott időpontban elkezdi a takarítást és amikor végzett vagy lemerült az akkuja, akkor vissza fog térni a töltőállomásra.

ILIFE V4 robotporszívó programozásModern Li-Ion akku

A robotporszívó akkuja a legmodernebb Li-Ion akku, ami nagy teljesítmény tud leadni és hosszú élettartammal rendelkezik. Teljes feltöltéssel kb. 90 percig tud takarítani és amikor érzékeli az akku merülését, akkor automatikusan visszatér a töltőállomásra. A rendszer figyeli az akku állapotát és akkor indul vissza tölteni, amikor még van elegendő energia a visszajutásra.

ILIFE V4 robotporszívó töltés

Egyszerű használat

Az ILIFE V4 nagyon egyszerűen programozható és irányítható a hozzá mellékelt távirányító segítségével. Csak nyomjuk meg a CLEAN gombot a távirányítón és a készülék automatikusan elkezd takarítani. A távirányító segítségével választhatunk a takarítási módok között és programozhatjuk az időzített takarítást is.

A készülékre szerelt nyomógombok segítségével tudjuk aktiválni a legegyszerűbb funkciókat. A középső gombbal indíthatjuk vagy megállíthatjuk a takarítást A Spot gombbal aktiválhatjuk a Spot takrítást, a Charge gomb lenyomásával pedig visszaküldhetjük a robotot a töltőállomásra.

Nagyméretű kerekek

A kisebb kerekekkel épített porszívó robotok néha elakadnak a lakásban. Ez kellemetlen, mert, ha éppen nem figyelünk rá, akkor megszakad a takarítás. Az ILIFE V4 nagyméretű kerekei segítségével át tud menni a kisebb akadályokon. nem gond neki a feljutás egy vastagabb szőnyegre sem.

ILIFE V4 robotporszívó

Az iLife V4 porszívó robot nem rendelkezik középső forgókefével, ezért nem kimondottan ajánlott szőnyeg felületekre. A középső kefe hiánya  viszont kimondottan alkalmassá teszi a nagyobb méretű szennyeződések felszívására és az állatszőrök feltakarítására. Természetesen azért szőnyeg felületen is tud takarítani, csak nincs olyan keféje, ami a szőnyegrojtok közé is beér. 

A csomag tartalma

1 db ILIFE V4 robotporszívó

1 db töltőállomás, hálózati adapterrel

1 db távirányító, elemekkel

2 db tartalék HEPA szűrő

1 pár tartalék oldalkefe

1 db tisztítókefe

 

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 29.
Én 6 hónapja használom, minden szempontból kiváló. Jó szivvel ajánlom mindenkinek, ezért vásároltam most ajándékba is ezt a robotporszívót.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 16.
Elsőre nem hittem volna, hogy ennyire meg fogom kedvelni. A padlószőnyegen is jól takarít.
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 18.
Ez volt a legolcsóbb olyan robotporszvó, ami tudja az alapvető funkciókat. Hazatalál, nem zuhan le a lépcsőn és nem megy neki mindennek. Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz. Óriási pozitív csalódás. Minden nap dolgozik, mint egy robot. :) És tök tiszta a lakás.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 23.
Szeretem a készüléket nagyon jó a turbó fokozata! A tartály ürítésre az elején nem figyeltem ez hiba volt mert nem tudott úgy tisztítani! Amióta ez ellenőrzöm semmi probléma vele maximálisan elégedett vagyok köszönöm hogy nem kell többet porszívóznom!

Youtube videók