Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Gardena Sileno City 250 robotfűnyíró

Ár:
249.999 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-05-15

Leírás

Gardena Sileno City robotfűnyíró

Egy Gardena robotfűnyíró elvégzi helyettünk a fűnyírással járó feladatokat. Teljesen automatikusan dolgozik az előre beállított program szerint. Akár napi rendszerességgel nyírja a füvet és a levágott apró nyesedékeket visszaszórja a növényzet tövéhez, ami természetes úton lebomolva újratáplálja a gyepet.  

Tökéletes fűnyírás

A Gardena Sileno City precíziós késeivel nyírja a füvet. Könnyedén, szerszám nélkül beállíthatjuk rajta a kíván nyírási magasságot. SensorCut rendszerének köszönhetően, padig nem hagy csíkokat a gyepen.

Városi kertekre méretezve  Gardena Sileno City robotfűnyíró

A Sileno City robotfűnyíró maximum 250 m2-es fűterület méretig használható. A telepítés után teljesen automatikusan működik, amikor érzékeli a beépített akkuja merülését, akkor visszatér a töltőállomásra, hogy feltöltse. A robotfűnyíró könnyedén közlekedik a szűkebb helyeken és a keskeny átjárókban. A töltőállomása szinte bárhová telepíthető a kertben.

 

 

Üzembiztos működés

A robotfűnyíró a telepített határolókábellel körülzárt területen nyírja a füvet. A határoló kábel megakadályozza, hogy olyan területekre bemenjen, ahová nem szeretnénk. Rendkívül érzékeny ütközésérzékelője biztosítja, hogy ne okozzanak problémát a készüléknek a kertben lévő tárgyak. 

Biztonság

A robotfűnyíró motorja automatikusan leáll, ha felemeljük a gépet, ezzel megelőzi az esetleges sérüléseket. A rendszer egy biztonsági PIN kóddal van ellátva a fűnyíró csak a kód ismeretében használható.

A Gardena robotfűnyíró működési elve:

 

A csomag tartalma

1 db Gardena Sileno City robotfűnyíró

1 db töltőállomás

150 m határolókábel

200 db kábelrögzítő tüske

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!