Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Cecotec Conga 990 robotporszívó

Ár:
79.999 Ft
iTechEvo intelligens navigációjával akár miliméter pontossággal tudja bejárni a takakrtandó területet. Szinte minden féle felületen használható, ami egy lakásban gyakran előfordulhat.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-11-04

Leírás

Cecotec Conga 990 porszívó és feltörlőrobot

iTechEvo intelligens navigációjával szinte miliméter pontossággal tudja bejárni a takakrtandó területet. A csomagjában mellékelt távirányítóval könnyen irányítható és programozható a készülék. Szinte minden féle felületen használható, ami egy lakásban gyakran előfordulhat.

Takarítási módok

Töbféle takarítási módban is tud dolgozni. Az automatikus módban egy előre beprogramozott logaritmus szerint automatikusan halad a lakásban. Az EDGE módban a helyiségek falai mellett megy végig. SPIRAL módban egy területen spirál alakban haladva dolgozik. Egy helyiség módban pedig az adott helyiséget fogja felporszívózni.

Programozás 

A Conga 990 robotporszívót egy hétre előre be lehet programozni, hogy a hét mely napján, hány órakor kezdjen el takarítani. Megtehetjük, hogy akkor indítjuk el a takarítást, amikor nem tartózkodunk alakásban, így nem fog minket zavarni a gép és egy felporszívózott otthonba tudunk hazatérni.

Érzékelő szenzorok

A Conga 990 robotporszívó többféle érzékelő szenzorral van felszerelve. Ezeknek köszönhetően a legtöbb akadályt el tudja kerülni és a lépcsőn se fog lezuhanni.

Tisztítókefék

Oldalkeféivel a sarkokból és az élek mellől is kisepri a szennyeződésekekt Tisztítókeféje pedig sörtékből és szilikongumiból készült, hogy a leghatékonyabban tudjon takarítani.

Nedves feltörlés

A Conga 990 egy elektronikus adagolóval felszerelt feltörlőrendszerrel is rendelkezik. A készülék tartályát fel kell tölteni vízzel és a rendszer a robot mozgása alapján adagolja a nedvességet a tartály alján elhelyezett mikroszálas törlőkendöre. 

A nedves feltörlés csak olyan felületen szabad használni, amiben nem tud kárt tenni a nedvesség. Szőnyeg felületen nem használható. 

Porszívózás és nedves feltörlés egy menetben, a Conga 990 ezt is tudja.

Automatikus akkutöltés

A beépített Li-Ion akkujával kb. 120 percig tud porszívózni. Amikor érzékeli az akku merülését, akkor automatikusan visszatér a töltőállomására.

 

A csomag tartalma

1 db Conga 990 robotporszívó

1 db töltőáálomás, hálózati adapterrel

1 db távirányító

1 db tartalék HEPA szűrőű

1 pár tartalék oldalkefe

1 db tisztítóeszköz

1 db tartalék törlőkendő

Magyarnyelvű használati útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!