Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20 407 6420

Bongo A+ Max elektromos roller

Ár:
329.999 Ft
Bongo A+ Max elektromos roller max 45 km hatótáv
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Bongo A+ Mx elektromos roller

Bongo Serie A+ Max 45 Connected 700 W-os elektromos roller kivehető és cserélhető akkumulátorral, akár 45 km-es hatótávval és mobil alkalmazással. 

Elektromos roller 350 W névleges teljesítménnyel, maximum 700 W teljesítménnyel, meredek lejtők leküzdésére.
Kivehető és cserélhető 12800 mAh-s, hosszú élettartamú akkumulátor, akár 45 km-es hatótávval.
Mobiltelefonos alkalmazás; A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a roller összekapcsolható a mobiltelefonos alkalmazással, amellyen különböző információk és beállítások jeleníthetők meg.
10”-os belső tömlős kerekek.
3 vezetési mód: Gyalogos üzemmód (6 km/h) a biztonságos vezetés érdekében akkumulátorkímélővel; Komfort üzemmód (15 km/h) a legjobb teljesítmény és az optimális akkumulátorfogyasztás érdekében; és Sport mód (25 km/h) a maximális sebesség és teljesítmény eléréséhez.

Jól látható LED kijelző mutatja a sebességet és az akkumulátor töltöttségét. Ezenkívül jelzi a robogó állapotát és konfigurációját.

Töltési idő kb. 4-5 óra.

Jellemzők:

Névleges hatótávolság: 45 km

Maximális sebesség: 25 km/h

Maximális teljesítmény 700W

Kerékméret: 10” 

Maximális terhelhetőség: 100 kg.

A roller kerekei gyárilag nincsenek teljesen felfújva. Ez az alacsony nyomás a szállításhoz előírt érték. A készülék használatához ez a légnyomás nem megfelelő. A roller kerekeinek 4-5 bar nyomás között kell lenniük. Ez a nyomás biztosítja a kellő defekvédelmet és a roller könnyed futását, ami nagy hatással van a hatótávolságra. Nem megfelelő nyomáson használt kerekekkel a roller hatótávolsága jelentősen lecsökken és könnyebben fog sérülni a gumiabroncs. A roller gumiabroncsainak nyomását rendszeresen ellenőrizni kell. használattól függően 2 hetente, havonta.

* A megadott hatótávolságot számos tényező módosíthatja. A roller használójának súlya, az út felülete és emelkedése, valamint a roller használójának vezetési stílusa. A gyártók által megadott hatótávolság minden esetben egy közepes súllyal rendelkező felhasználó esetén, sík területen és lassítások valamint fékezések nélküli használat esetére értendő. Városi használatnál, fékezésekkel, gyorsításokkal használva a gyártó által megadott hatótávolság jelentősen csökkenhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!